Logo

Ρόδος: Καθηγητής πανεπιστημίου κατηγορεί διευθυντή τράπεζας για υπεξαίρεση 450.000 ευρώ



 
 

Τη συνέχιση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος 58χρονου πρώην διευθυντή τράπεζας στη Ρόδο, ζητούν καθηγητής πανεπιστημίου και η σύζυγος του καθώς "έκαναν φτερά" από τον τραπεζικό τους λογαριασμό 450.000 ευρώ.

Η δήλωση συνέχισης ποινικής διαδικασίας κατά άρθρο 464 του Ποινικού Κώδικα, έγινε χθες, Παρασκευή, διά του δικηγόρου τους, όπως ορίζει και η σχετική νομοθεσία, καθώς το ζευγάρι μένει μόνιμα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την έγκληση που έχουν καταθέσει από τον Ιούνιο του 2016, ο 58χρονος πρώην διευθυντής τράπεζας στη Ρόδο, αφαιρούσε χρήματα πελατών από τους λογαριασμούς τους.

Ο Ροδίτης καθηγητής πανεπιστημίου στην Αγγλία και η σύζυγός του διέθεταν κοινό λογαριασμό στην τράπεζα όπου εργαζόταν ο 58χρονος. Η ζημία η οποία φέρεται να υπέστησαν ανέρχεται στο ποσό των 450.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, μετά τη μήνυση σε βάρος του 58χρονου πρώην διευθυντή τράπεζας, ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, υπεξαίρεση και απιστία και για παράβαση καθήκοντος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά