Logo

Στον εισαγγελέα δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ



 
 

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισοδια που σημειώθηκαν τη Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ.

Συγκεκριμένα, ο ένας, που είναι φοιτητής της Ιατρικής συνελήφθη τη Δευτέρα και οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της αντίστασης κατά της αρχής και  της εξύβρισης και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 22χρονος συνελήφθη καθώς συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που επιχείρησαν να διασπάσουν βίαια τον αστυνομικό φραγμό, έξω από το Πανεπιστήμιο.

Επίσης αργά το βράδυ της Δευτέρας συνελήφθη ένας 25χρονος, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στα ίδια επεισόδια .

Η σύλληψη του νεαρού πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι. 

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί, επτά ώρες μετά τη λήξη των επεισοδίων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, εντόπισαν τον νεαρό, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, έξω από το σπίτι του και προχώρησαν στην προσαγωγή του στην Ασφάλεια. Εκεί ο ο νεαρός Κρητικός αναγνωρίστηκε, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 25χρονος συνελήφθη καθώς ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε σε ομάδα επιτιθέμενων ατόμων έξω από την πύλη του Πανεπιστημίου, που επιχειρούσαν να εισέλθουν εντός, ενώ χτυπούσε τους αστυνομικούς με ξύλινο καδρόνι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά