Logo

Ελεύθεροι πατέρας και γιος για την επίθεση των σκυλιών σε 9χρονο στις Σέρρες



 
 

Ελεύθεροι αφέθηκαν πατέρας και γιος οι οποίοι είχαν συλληφθεί χθες μετά την επίθεση που δέχθηκε 9χρονο αγόρι από σκυλιά, στις Σέρρες.

Οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή, καθώς η προανάκριση συνεχίζεται και δεν θα μπορούσαν να οδηγηθούν στο ακροατήριο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ως τώρα δεν έχουν επισυναφθεί στη δικογραφία καταθέσεις μαρτύρων, κτηνιατρικές εξετάσεις και άλλα στοιχεία που πρέπει να προσκομιστούν.

Πάντως, εναντίον τους επιβλήθηκαν  οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις που αφορούν τη μη τήρηση των όρων φύλαξης των ζώων και τις προκληθείσες σωματικές βλάβες.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, ύστερα από μήνυση για σωματική βλάβη από αμέλεια, που κατέθεσε εναντίον τους η μητέρα του 9χρονου.

Ο 49χρονος είναι ο ιδιοκτήτης των τριών σκύλων, ενώ ο 24χρονος γιος του φαίνεται πως ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα του κτήματος απ’ όπου βγήκαν έξω και δάγκωσαν το παιδί.
Την ίδια ώρα το εννιάχρο παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσος Ματάκος, «το παιδί είναι σε καλή κατάσταση. Φέρει θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στα πόδια. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και εκτιμούμε ότι θα βγει γρήγορα».

Δείτε φωτογραφία του παιδιού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σερρών

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά