Logo

Λαμία: Στη φυλακή 27χρονος που λήστεψε ηλικιωμένο [φωτο]



 
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του την Τρίτη στην ανακρίτρια Λαμίας ένας 27χρονος Ρομά, ο οποίος την περασμένη Κυριακή μαζί με 30χρονο συνεργό του, που απολογείται την Τετάρτη, λήστεψαν  στην είσοδο του σπιτιού του ηλικιωμένο στο Αργυροχώρι Υπάτης.

Οι δύο άνδρες φέρονται ότι με τη χρήση σωματικής βίας, έριξαν κάτω τον παππού και του απέσπασαν το ποσό των 3.000 ευρώ.

Ο 27χρονος με την απολογία του για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος δεν έπεισε ανακρίτρια και αρμόδιο εισαγγελέα  και θα μεταφερθεί στις φυλακές 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, με την ανακοίνωση της απόφασης  για προσωρινή κράτηση, συγγενείς του κατηγορουμένου ξέσπασαν σε φωνές αποδοκιμασίας, ενώ η μητέρα του λιποθύμησε στις σκάλες του Δικαστηρίου και στη συνέχεια στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου τη μετέφεραν οι υπόλοιποι Ρομά.

Για μερικά λεπτά επικράτησε ένταση έξω από τα Δικαστήρια, οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως που ήταν εκεί, δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη το μεσημέρι θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί για την ίδια υπόθεση, ο 30χρονος συνεργός στη ληστεία, ο οποίος ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει τις υπερασπιστικές του θέσεις. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά