Logo

Καταδικάστηκε ο 22χρονος που εκσπερμάτισε σε φοιτήτρια



 
 

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή τον φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά στον καταδικασθέντα. Προηγουμένως είχε απορρίψει την αίτηση αναβολής υποβάλει ο συνήγορος υπεράσπισης, που εκπροσώπησε τον κατηγορούμενο, ο οποίος απουσίζαε από τη δικαστική αίθουσα.  

Η 20χρονη φοιτήτρια υποστήριξε: «Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί με άλλους. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι».

Η μητέρα του φοιτητή καταθέτοντας ανέφερε πως ο γιος της της είπε: «Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής», καθώς και πως «ότι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτωσα πάνω της».

Παράλληλα, η μητέρα του κατηγορουμένου ανέφερε πως ο γιος της είναι ένα ήσυχο παιδί, πιεσμένο από τη σχολή του. Πρόσθεσε  ότι δεν έχει κάποια σεξουαλική σχέση, ενώ κατέληξε ζητώντας συγγνώμη για τη πράξη του γιου της. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά