Logo

Κρήτη: Στο εδώλιο βιαστής πατέρας - Τον κατήγγειλε η κόρη του όταν ενηλικιώθηκε



 
 

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης δικάζεται σήμερα σε δεύτερο βαθμό ένας 52χρονος ο οποίος βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 11 ετών.

Ο κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 32 ετών, για τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος της τότε ανήλικης κόρης του.

Ο 52χρονος βιαστής πατέρας θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την 22χρονη σήμερα φοιτήτρια Νομικής κόρη του, η οποία θα εξιστορίσει τα εφιαλτικά παιδικά χρόνια που βίωσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, το 2015, μετά την ενηλικίωσή της κοπέλας.

Τότε βρήκε το κουράγιο και κατήγγειλε τον πατέρα της στις αρχές.

Σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο 52χρονος φέρεται να παρενόχλησε ερωτικά την κόρη του για πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Τότε οδήγησε την κόρη του στο κρεβάτι και προσπάθησε να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της.

Παρά τις αντιρρήσεις του κοριτσιού, ο πατέρας της ήρθε σε επαφή μαζί της. Από τότε αυτό γινόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με τον πατέρα να εκβιάζει ψυχολογικά την κόρη του, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι σε περίπτωση που τον κατήγγειλε θα διαλυόταν η οικογένειά τους.

Ο εφιάλτης της ανήλικης συνεχίστηκε για πέντε ακόμη χρόνια, όταν ανέφερε στην αδελφή της τα όσα φρικτά συνέβαιναν.

Όμως έπρεπε να περάσουν τελικά επτά χρόνια για να βρει το θάρρος και το κουράγιο το κορίτσι να καταγγείλει στην Αστυνομία ως βιαστή της τον ίδιο της τον πατέρα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-11-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά