Logo

Μάνα "πάντρεψε" την 12χρονη κόρη της με οικογενειακό φίλο για 10.000 ευρώ!



 
 

Σεξουαλική επαφή με οικογενειακό φίλο είχε 12χρονο κορίτσι με την έγκριση της μητέρας της με "οικογενειακό φίλο" τον οποίο προόριζε για ...γαμπρό της αντί 10.000 ευρώ, εν αγνοία του συζύγου της και πατέρα του κοριτσίου. Μάλιστα είχε δηλώσει στο Χαμόγελο του Παιδιού ότι δήθεν η κόρη της είχε απαχθεί.

Η υπόθεση απασχόλησε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών το οποίο καταδίκασε κατηγορούμενο σε κάθειρξη 6 ετών για το αδίκημα της ασέλγειας σε ανήλικη, έναντι αμοιβής, χρηματική ποινή 50.000 ευρώ και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για 3 χρόνια.

Ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτηση αναίρεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης στον Άρειο Πάγο ο οποίος επικύρωσε την ποινή που έχει επιβληθεί, απορρίπτοντας όλους τους λόγους που είχε προβάλει. Μάλιστα δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Τον Απρίλιο του 2015, οικογενειακός φίλος σε συνεννόηση με τη Ρομά μητέρα της 12χρονης, την έπεισε να την ακολουθήσει, όταν απουσίαζαν από το σπίτι οι γονείς και τα αδέρφια της.

Η ανήλικη παρέμεινε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι του και από τις 24/4/2015 έως 2/5/2015 ερχόταν σε κατά φύση συνουσία, και μάλιστα χωρίς προφύλαξη, με τον οικογενειακό φίλο.

Σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου, ο οικογενειακός φίλος είχε πείσει την ανήλικη «να τον ακολουθήσει εν αγνοία του πατέρα της και μετά από συμφωνία με τη μητέρα της προκειμένου να έρθει μαζί της σε σαρκική επαφή, παρέχοντας χρηματικά ανταλλάγματα στη μητέρα της, στην οποία κατέβαλε 20 με 30 ευρώ ημερησίως, ενώ είχε υποσχεθεί να της καταβάλει ακόμη τμηματικά 10.000 ευρώ».

Τα 10.000 ευρώ που υποσχέθηκε να δώσει τα δικαιολόγησε στη συνέχεια ως "καπάρο" για τον μελλοντικό γάμο του με την ανήλικη.

Όπως κατέθεσε αστυνομικός, «τα ανταλλάγματα που έδωσε και υποσχέθηκε να δώσει προς τη μητέρα της ο κατηγορούμενος αποτελούσαν αμοιβή για τις ασελγείς πράξεις του με την ανήλικη και όχι παροχή περί μέλλοντος γάμου με αυτή, καθώς τον επικείμενο γάμο θα γνώριζε ο πατέρας της ανήλικης, αλλά και η ίδια η ανήλικη».

Η μητέρα της αν και γνώριζε τι είχε συμβεί, είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνισή της. Μάλιστα είχε δώσει φωτογραφία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την ανεύρεσή της, αν και η μητέρα επικοινωνούσε καθημερινά με τον ..."απαγωγέα" της κόρης της!

Όμως όταν δεν προχώρησε η καταβολή των χρημάτων, τότε η μητέρα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και δήλωσε ότι βρέθηκε η κόρη της στο σπίτι δύο οικογενειακών φίλων.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, η μητέρα πριν πει στον σύζυγό της ότι βρήκε την κόρη της, είχε πάει στο σπίτι των οικογενειακών φίλων τους ζητώντας 500 ευρώ για την επαφή με την κόρη της. Η ίδια η ανήλικη που δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή 4-5 φορές με τον ένα οικογενειακό φίλο.

Όταν αυτός δήλωσε στη μητέρα της 12χρονης ότι δεν είχε να της δώσει λεφτά, τότε η γυναίκα ανέφερε στην Αστυνομία ότι η κόρη της ήταν στο οικογενειακό φίλο για να δαπιστώνουν οι αστυνομικοί τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά