Logo

Ένταση στη δίκη του ηθοποιού Γιώργου Καρκά για τον βιασμό οδηγού ταξί



 
 

Σε κλίμα έντασης ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη ηθοποιού Γιώργου Καρκά, ο οποίος παραπέμφθηκε στο εδώλιο για βιασμό  και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, πράξεις που φέρονται να τέλεσε πριν ένα χρόνο. 

Το θύμα, πρώην οδηγός ταξί 25 ετών, παρίσταται ως πολιτικώς ενάγων και υποστήριξε, μεταξύ άλλων:  «Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο».

Ο Γιώργος Καρκάς όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο τι δηλώνει επί των κατηγοριών είπε: «Από την πρώτη στιγμή αρνήθηκα την πράξη του βιασμού, ήδη από την αστυνομία. Δέχομαι την κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση». 

Κατά την εξέταση του πολιτικώς ενάγοντα ο Γιώργος Καρκάς κρατούσε σημειώσεις για τα όσα υποστήριξε, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειξε να δυσανασχετεί έντονα ακόμα και να γελά ειρωνικά με όσα άκουγε.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου προτάθηκαν ο ηθοποιός Σπ. Μπιμπίλας, καθώς  και ο Γρ. Βαλιανάτος.

Καταθέτοντας ο 25χρονος πρώην οδηγός ταξί αναφέρθηκε στον  τρόπο που παρέλαβε τον ηθοποιό, στο ότι από την αρχή του έκανε ερωτήσεις ερωτικής φύσεως, τις οποίες ο ίδιος επιχείρησε να σταματήσει, ωστόσο συνέχισε να ακολουθεί τις οδηγίες του κατηγορούμενου για τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν.

Ο 25χρονος είπε ότι σταμάτησαν για φαγητό σε ένα ταχυφαγείο, όπου φέρονται να έμειναν για περίπου μία ώρα. «Ήταν μία καλή ευκαιρία να σταματήσω να ουρήσω και να κάτσω να φάω, γιατί μετά είχα κανονίσει δουλειές. Βγήκα από την τουαλέτα και μου πρότεινε να με κεράσει κάτι, αφού θα έτρωγε ο ίδιος. Σκέφτηκα ότι καλή τη καρδία με κερνάει και εγώ δεν θα χρεώσω την αναμονή. Μου έχει ξανασυμβεί τέτοια περίπτωση» είπε, εξηγώντας γιατί σε όλη αυτή τη διαδρομή το ταξίμετρο δεν «έγραφε».

Είπε, επίσης, ότι τήρησε πολύ λεπτή στάση έξω από κατάστημα sex shop, όπου ο ηθοποιός  προχώρησε σε αγορά, ενώ επέμεινε στην καταγγελία του ότι ο κατηγορούμενος έριξε κάποιο ναρκωτικό στον καφέ που είχε μέσα στο ταξί.

Υποστήριξε, συγκεκριμένα, ότι  ενώ βρίσκονταν σε απομονωμένο σημείο, ο ίδιος δεν ένιωσε καλά και ξάπλωσε ρίχνοντας πίσω το κάθισμα του οδηγού και πρόσθεσε πως όταν ξύπνησε ο κατηγορούμενος ήταν ξάπλα στο δεξί του στήθος.

«Νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε ρίξει "χυμούς της ζούγκλας" και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο» είπε και συμπλήρωσε:  «Ξυπνώντας είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω την ανάγκη μου. Ο κατηγορούμενος είναι ξάπλα στο δεξί μου στήθος, αισθησιακά μου τσίμπαγε τη ρώγα και είχα ξεκούμπωτο πουκάμισο και παντελόνι. Φάνηκε να το ευχαριστιέται. Του είπα ως εδώ φτάνει. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πες μου πού θέλεις να σε πάω....». 

Σε αυτό το σημείο της κατάθεσης αντέδρασε έντονα η μητέρα του μάρτυρα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Ο μάρτυρας βούρκωσε και έτρεξε να την αγκαλιάσει.

Η δίκη δακόπηκε για λίγο, ενώ η μητέρα του θύματος είπε:  Αγόρι μου, ψυχή μου. Γελάει, πώς δεν σε έστειλε στο θάνατο.... Γελάνε θεέ μου... θα το ‘χα στο χώμα το παιδάκι μου. Κοροϊδεύουν κιόλας. Να μην το ζήσει άλλη μάνα αυτό...

Ακροατήριο: Ωραία η παράσταση...

Οδηγός: Ποιος το είπε αυτό ρε! Θα μου μείνει στα χέρια....

Ο οδηγός ταξί στη συνέχεια της κατάθεσής του τόνισε ότι όσα ισχυρίζεται ο ηθοποιός είναι ψευδή, λέγοντας ότι ακόμα και ο ίδιος άργησε να καταλάβει τι πραγματικά είχε συμβεί, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

«Αλλιώς θα του έσπαγα τα μούτρα. Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο», ανέφερε.

Ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος λιποθύμησε, ενώ έπινε κάτι από ένα μπουκαλάκι, και έτσι κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όπως είπε την επόμενη ημέρα  πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να καταθέσει μήνυση, τον παρέπεμψαν σε ιατροδικαστή. Ο τελευταίος, όπως είπε, του ανακοίνωσε ότι  «με είχαν παραβιάσει».

«Νόμιζα ότι θα έπεφτα θύμα ληστείας. Σκόπευα να τον καταγγείλω για απόπειρα ληστείας, αυτό νόμιζα ότι συνέβη μέχρι που πήγα στον ιατροδικαστή. Μετά ήθελα να με κλειδώσουν σε ένα κελί με εκείνον και να τον φάω ζωντανό».

Ο φύλακας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που κατέθεσε είπε ότι αστυνομικός πέταξε μπουκαλάκι που είχε στην κατοχή του ο ηθοποιός, προκαλώντας νέα ένταση στην αίθουσα, με την υπεράσπιση να επαναφέρει το ζήτημα της πλημμελούς προδικασίας.

Ο  μάρτυρας εκτίμησε ότι  ο οδηγός ήταν σε υπερένταση, υπό την επήρεια ουσιών, ενώ ο κατηγορούμενος ήταν αναίσθητος στο κάθισμα του συνοδηγού. «Όταν ήρθε η αστυνομία με τα χίλια ζόρια κατάφεραν να τον βγάλουν έξω» ανέφερε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά