Logo

Υπόθεση της Κοιλάδας: Η κατάθεση της μητέρας του άτυχου καπετάνιου



 
 

Η μητέρα του άτυχου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου κατέθεσε χθες, Παρασκευή, στη δίκη στην οποία είναι κατηγορούμενη η νύφη για τη δολοφονία του γιου της.

Η δολοφονία έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014 όταν ο καπετάνιος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου του φίλου.

Λίγο πριν, το θύμα φέρεται να είχε ακολουθήσει τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, απειλώντας την πως θα την σκοτώσει, καθώς είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι τον απατούσε.

Η δίκη της κατηγορούμενης ως συζυγοκτόνου για την υπόθεση της Κοιλάδας, διεξάγεται μετ' εμποδίων εξαιτίας των λιγοστών δικασίμων στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου.

Παρά την εξαιρετικά βεβαρημένη υγεία της, η ηλικιωμένη γυναίκα κατέθεσε για τους συχνούς τσακωμούς της νύφης της με το γιο της. Μάλιστα σε έναν από αυτούς, ο γιος της είχε τραυματιστεί στο χέρι από μαχαίρι.

Όπως και στο πρωτόδικο δικαστήριο, η μητέρα του Θανάση Λάμπρου κατέθεσε ότι τα φάρμακα τα οποία ήταν συνταγογραφημένα από το 2005 στο δικό της βιβλιάριο, ήταν για δικό της πρόβλημα υγείας και δεν τα έπαιρνε ο γιος της, επισημαίνοντας πως δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Εξετάστηκε αυτήκοος μάρτυρας

Στη δίκη προσήλθε να καταθέσει εκ νέου αυτήκοος μάρτυρας στον τόπο της δολοφονίας.

Ο μάρτυρας επανέλαβε όπως και στην πρώτη δίκη, ότι είχε ακούσει τις φωνές του άτυχου Θανάση Λάμπρου, γυναικεία αναφιλητά και στη συνέχεια πυροβολισμούς.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Δεκεμβρίου με την εξέταση του πραγματογνώμονα της οικογένειας και την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση αστυνομικού με τη μητέρα και την αδελφή της κατηγορούμενης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά