Logo

Υπόθεση ασέλγειας στα Γρεβενά: Προφυλακίστηκαν ο 45χρονος παιδεραστής και η μητέρα της 12χρονης [βίντεο]



 
 

Προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 45χρονος παιδεραστής και η 42χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού για την υπόθεση ασέλγειας στα Γρεβενά.

Η υπόθεση παιδεραστίας αποκαλύφθηκε σε χωριό στα Γρεβενά, όπου ο 45χρονος κατηγορούμενος ως παιδόφιλος, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όλα γίνονταν εν γνώσει της μητέρας της 12χρονης.

Ο 45χρονος και η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού συνελήφθησαν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας στο σπίτι του παιδεραστή σε οικισμό κοντά στην πόλη των Γρεβενών.

Ο κατηγορούμενος είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η 12χρονη, η οποία είναι ορφανή από πατέρα.

Οι κατηγορίες που του αποδίδεται, είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας της, ενώ η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται για συνέργεια στην παραπάνω πράξη. 

Οργή κατοίκων των Γρεβενών έξω από τα δικαστήρια

Έξω από τα δικαστήρια των Γρεβενών όπου απολογούνταν σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι, είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες κάτοικοι και γνωστοί της οικογένειας της 12χρονης που καταφέρθηκαν φραστικά κατά των δύο κατηγορουμένων.

Δείτε βίντεο από τοπικό κανάλι ενώ οι δύο κατηγορούμενοι φυγαδεύονται από τους αστυνομικούς, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου έξω από τα δικαστήρια

Ακούστε τι δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του 45χρονου και της 42χρονης μητέρας του κοριτσιού

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά