Logo

Ελεύθερος ο "αφέντης" βιαστής δύο γυναικών!



 
 

Ελεύθερος αφέθηκε αν και καταδικάστηκε για δύο βιασμούς ο 35χρονος πρώην εθνοφρουρός που είχε μετατρέψει σε "σκλάβες" των αρρωστημένων του ορέξεων δύο κοπέλες.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας τον καταδίκασε κατά πλειοψηφία 2-1 για την κατηγορία του βιασμού κατά εξακολούθηση και κατά συρροή, ενώ τον αθώωσε για το αδίκημα της αρπαγής των θυμάτων του.

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 12 ώρες το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου με αποτέλεσμα να του επιβληθεί κάθειρξη μόλις 8 ετών για τους δύο βιασμούς.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς το δικαστήριο και πάλι κατά πλειοψηφία (σ.σ. μειοψήφισε η πρόεδρος) έκανε δεκτό το αίτημα του κατηγορούμενου, η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το δικαστήριο του επέβαλε περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αυτοπρόσωπης παρουσίας κάθε μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και να μην πλησιάσει τις δυο κοπέλες θύματά του.

Η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας ήταν 6+2 χρόνια χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης ακροαματικής διαδικασίας η μητέρα του δεν άντεξε. Λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2018 γιατί κρατούσε όμηρο μέσα στο σπίτι του μια 40χρονη Γαλλίδα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από σήμα της Interpol.

Τότε εμφανίστηκαν δύο κοπέλες από τη Λαμία, θύματα του.

Ο 34χρονος χτυπούσε, βίαζε, έδενε χειροπόδαρα και τις φίμωνε με μαντήλια και μονωτικές ταινίες. Την μια μάλιστα την απείλησε με όπλο.

"Σκέφτηκε να μου ράψει τα χείλια"

Ένα από τα θύματα του κατέθεσε στο δικαστήριο:

«Γνωριστήκαμε το 2011, στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Την πρώτη φορά που είχαμε σεξουαλική επαφή μου έδεσε τα χέρια χωρίς τη θέληση μου. Δεν είχαμε ποτέ φυσιολογική ερωτική επαφή. Ήμουν δεμένη σε χέρια και πόδια, φιμωμένη με μαντήλια και ταινίες. Σκέφτηκε ακόμη και να μου ράψει τα χείλια ή να βάλει περισσότερη κόλα στην ταινία που είχε βάλει στο πρόσωπο μου γιατί ξεκολλούσε». Μάλιστα  όταν ξεκίνησαν οι επαφές της με το δράστη, ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με την κοπέλα, μια φορά που την είχε δέσει χειροπόδαρα, της έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και την απείλησε λέγοντας της: «Πώς αισθάνεσαι που θα πεθάνεις» και στη συνέχεια την βίασε.

Όπως είπε η κοπέλα, ήθελε να χωρίσουν. Όμως την απειλούσε πως θα τα έλεγε όλα στους δικούς της...

Κλαίγοντας, η κοπέλα κατέθεσε πως έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα και να την παρακολουθεί ψυχίατρος.

"Ήθελε να γίνω η δούλα του"

Η δεύτερη κοπέλα στην κατάθεση της ανέφερε πως ο δράστης «ήθελε από εμένα να γίνω η δούλα του. Θα αποδεσμευόμουν μόνο όταν το αποφάσιζε ο αφέντης. Έζησα την βιαιότητα μαζί του».

«Η σεξουαλική πράξη γινόταν πάντα με δεμένα χέρια και πόδια, με το στόμα φιμωμένο με μαντήλια και μονωτικές ταινίες» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση γιατί δεν έφευγε, απάντησε πως την απειλούσε πως θα την πετάξει σε χαντάκι, πως θα κάνει ...μπουρλότο το σπίτι της. "Ανακουφίστηκα όταν τον έπιασαν" τόνισε.

Η 40χρονη Γαλλίδα από τις καταγγελίες της οποίας ξεκίνησε η αστυνομική έρευνα, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά