Logo

Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου του Βούλγαρου φίλου του Άρη



 
 

Ο θάνατος του 28χρονου Βούλγαρου, που ξυλοκοπήθηκε από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, φέρεται να αποδίδεται σε κακώσεις πυελού κοιλίας, οι οποίες προκλήθηκαν από την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση κατόπιν της σχετικής εξέτασης που διενήργησε η ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του άτυχου νέου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άλλες κακώσεις που εντόπισε δεν ήταν θανατηφόρες. Το πόρισμα της ιατροδικαστή θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη, για να περιληφθεί στη δικογραφία.

Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ήδη και κρατούνται δύο νεαροί άνδρες 24 και 26 ετών - ένας εκ των οποίων είναι γιος αστυνομικού. Οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη σε ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης για συνολικά 11 αδικήματα, δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα. 

Την ίδια ώρα, η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη, μετά την εις βάρος της άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και τα δύο σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά