Logo

Δίκη της «φόνισσας του Κορωπίου»: Φοβισμένο το θύμα, η κατηγορούμενη το παρακολουθούσε, λένε μάρτυρες



 
 

Με τις καταθέσεις συγγενών και φίλων της 35χρονης μητέρας δύο παιδιών η οποία δολοφονήθηκε στην αυλή του σπιτιού της στο Κορωπί μπροστά στα μάτια των παιδιών της από την ερωμένη του πρώην συζύγου της συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης του άγριου εγκλήματος που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2016.

Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι η άτυχη γυναίκα «ήταν συνεχώς φοβισμένη, γιατί η κατηγορούμενη την παρακολουθούσε».

Ο σύζυγος της αδελφής του θύματος, η οποία παρίσταται στη δίκη ως πολιτικώς ενάγουσα, υποστήριξε ότι μέχρι το 2014, η κουνιάδα του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στο γάμο της. «Τότε ξεκίνησαν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι της», ανέφερε, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος είχε ακούσει από την θανούσα να λέει ότι η κατηγορουμένη περνούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό της μπροστά από το σπίτι της.

Ο μάρτυρας μίλησε και για τα παιδιά του θύματος, αναφέροντας ότι αμέσως μετά το  φονικό, το ένα αγόρι είχε αμυχή στο πόδι του από την προσπάθεια του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης.

Μάλιστα, όπως είπε στον ίδιο και τη γυναίκα του τηλεφώνησε ο γιος της δολοφονημένης,  ο οποίος τους είπε  να πάνε στο Κέντρο Υγείας, καθώς τη μαμά του «χτύπησε η γκόμενα του μπαμπά».

Φίλη του θύματος που ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα ανέφερε ότι η 35χρονη φοβόταν για τη ζωή τη δική της και των δύο παιδιών της καθώς και ότι είχε σκεφθεί  να προχωρήσει στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος της κατηγορουμένης. «Τα παιδιά μου είπαν ότι πήραν από τα χέρια της κατηγορουμένης το μαχαίρι και το πετάξανε» είπε η μάρτυρας και υπογράμμισε ότι σκοπός του 35χρονου θύματος ήταν «να μην τη σχολιάζει ο κόσμος» και τα παιδιά της να συνεχίσουν να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά