Logo

Θάσος: Προφυλακίστηκαν η μητέρα και ο πατριός που βίαζε την 15χρονη κόρη της



 
 

Προφυλακίστηκαν με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Καβάλας μετά τις απολογίες τους, ο 50χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 15χρονη κόρη της συντρόφου του, αλλά και η μητέρα του κοριτσίου που συναινούσε στο βιασμό του παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της μητέρας, αισθάνθηκε αδιαθεσία, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι ανέφερε στον πατέρα της το δράμα που ζούσε με τον πατριό  και τη μητέρα της στο ορεινό χωριό Θεολόγος της Θάσου.

Το κορίτσι κλαίγοντας αποκάλυψε ότι τα έτη 2017 και 2018, ενώ ήταν 12 ετών και 13 χρονών, αντίστοιχα, είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 50χρονου και μάλιστα με την ανοχή της μητέρας της! 

Μετά από όσα άκουσε ο πατέρας πήγε μαζί με το παιδί του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, στον οποίο η ανήλικη επανέλαβε τα όσα είχαν συμβεί.

Σύμφωνα με της μαρτυρίες της ανήλικης, ο 50χρονος την πήγαινε σε απόμερες παραλίες του νησιού. Η μητέρα φέρεται να γνώριζε τι ανέβαινε το παιδί της, αλλά δεν αντιδρούσε.

Ανακουφιασμένη η 15χρονη από την προφυλάκιση μητέρας και πατριού

Αμέσως μετά την απόφαση για την προφυλάκισή της μητέρας και του πατριού της, η 15χρονη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τη δικαιοσύνη, δια μέσου του δικηγόρου της Χρυσόστομου Βελάκη.
«Αισθάνεται ανακούφιση γιατί και οι δράστες είναι στη φυλακή όπως θα έπρεπε να είναι. Στη σημερινή διαδικασία οι δράστες (η μητέρα της ανήλικης και ο πατριός της) επιχείρησαν ένα σόου. Η φυσική μάνα «λιποθυμώντας» και ο φυσικός δράστης εξυβρίζοντας τους πάντες και τα πάντα. Η δικαιοσύνη μίλησε και οδήγησε τους δράστες εκεί που έπρεπε. Παρά τους ισχυρισμούς τους δεν έπεισαν ούτε την κ εισαγγελέα, ούτε τον ανακριτή που ομόφωνα τους οδήγησαν στη φυλακή», δήλωσε ο κ. Βελάκης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά