Logo

Πάτρα: Κάθειρξη 8 ετών σε 27χρονη που εξέδιδε ανήλικη ξαδέρφη της



 
 

Ένοχη κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών μια 27χρονη Ρουμάνα που εξέδιδε με τη βία την 17χρονη ξαδέρφη της.

Η κατηγορούμενη καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ για σωματεμπορία και μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία.

Πρωτόδικα η 27χρονη είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και 65.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Η ανήλικη Ρουμάνα είχε καταγγείλει ότι συνευρίσκονταν παρά τη θέλησή της, με περίπου 12 άνδρες την ημέρα, σε ραντεβού τα οποία κανόνιζε η μεγάλη της εξαδέλφη, η οποία μοιράζονταν τα χρήματα των πελατών με τον σύζυγό της αλλά και τον σύντροφο της 17χρονης.

Εγκαταλελειμμένο βαγόνι του ΟΣΕ ο "οίκος ανοχής"

Ενα παλιό βαγόνι του ΟΣΕ στον Άγιο Διονύσιο της Πάτρας είχε μετατραπεί σε παράνομο οίκο ανοχής όπου εξέδιδαν την ανήλικη μέχρι το Φεβρουάριο του 2017, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας έδωσαν τέλος στον εφιάλτη της 17χρονης και συνέλαβαν την 27χρονη ξαδέρφη της.

Οι αστυνομικοί είχαν εμφανιστεί πως πελάτες  χρησιμοποιώντας προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

Σύμφωνα με το τοπικό site dete.gr, στην απολογία της η 27χρονη Ρουμάνα αρνήθηκε την ενοχή της, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε και η ίδια, θύμα του συζύγου της, ο οποίος την ώθησε στην πορνεία.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε πως τα χρήματα τα μοιράζονταν ο σύζυγός της, ο οποίος τα έστελνε στον πατέρα του στη Ρουμανία.

Επίσης, αρνήθηκε τις κατηγορίες της ξαδέρφης της ότι τη χτυπούσε.

Όμως δεν έπεισε Εισαγγελέα  και δικαστές.

Στην αγόρευση του ο Εισαγγελέας της Έδρας εισηγήθηκε την ενοχή της κατηγορουμένης για χαρακτηριστική περίπτωση σωματεμπορίας, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο. Η 27χρονη οδηγήθηκε στη φυλακή για την έκτιση της ποινής των 8 ετών κάθειρξης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά