Logo

Εισαγγελική έρευνα για το ματς Βόλου - Ολυμπιακού



 
 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μετά από μήνυση που κατέθεσε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, κατά του διαιτητή, των δύο εποπτών και των δύο διαιτητών που ήταν στο VAR της αναμέτρησης ΝΠΣ Βόλος- Ολυμπιακός που διεξήχθη στις 22 Δεκεμβρίου 2019.

Η μήνυση στρέφεται κατά των διαιτητών Φωτιά, Σάββα, Φίλου, Ευαγγέλου και Φωτόπουλου και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση. Είχε  κατατεθεί στο Τμήμα Προστασίας Αθλητισμού, που λόγω εντοπιότητας τη διαβίβασε στην Εισαγγελία του Βόλου. 

Με βάση την εισαγγελική παραγγελία, η Ασφάλεια Αττικής θα λάβει καταθέσεις από τους διαιτητές που μένουν εντός της περιφέρειας Αττικής και ανωμοτί καταθέσεις από τους υπόλοιπους διαιτητές, οι οποίοι από τη μήνυση κατηγορούνται ότι κακώς ακύρωσαν το γκολ του Σουντανί και δεν έδωσαν δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Στόχος της προκαταρκτικής εξέτασης είναι να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά