Logo

Φυλακίσεις και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για επεισόδια στην Τούμπα



 
 

Ποινές φυλάκισης αλλά και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, επιβλήθηκαν σε τέσσερις οπαδούς για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί το 2016 στην Τούμπα, στον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι ηλικίας σήμερα 21 έως 28 ετών, είχαν προκύψει μετά από αξιοποίηση από την Αστυνομία υλικού από τις κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το γήπεδο της Τούμπας.

Στις απολογίες τους οι τέσσερις νεαροί αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τους καταδίκασε σε ποινές φυλάκισης από 24 έως 30 μήνες, οι οποίες ανεστάλησαν επί τριετία.

Επίσης, τους επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών εκδηλώσεων για τέσσερα χρόνια και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα εμφάνιση και παραμονή σε αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ας σημειωθεί πως το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα των συνηγόρων των κατηγορουμένων και καταδικάστηκαν με τις ελαφρυντικές περιστάσεις του νόμου.

Δείτε φωτογραφία από τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό το 2016 στην Τούμπα

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά