Logo

Μικτό Ορκωτο Εφετείο Ναυπλίου: Συνεχίστηκε η δίκη της συζυγοκτόνου



 
 

Συνεχίστηκε χθες, Παρασκευή, η δίκη για τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα της Αργολίδας με κατηγορούμενη τη σύζυγο του.

Η δολοφονία έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο καπετάνιος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου του φίλου.

Λίγο πριν, το θύμα φέρεται να είχε ακολουθήσει τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, απειλώντας την πως θα την σκοτώσει, καθώς είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι τον απατούσε.

Η δίκη της κατηγορούμενης ως συζυγοκτόνου για την υπόθεση της Κοιλάδας, διεξάγεται μετ' εμποδίων εξαιτίας των λιγοστών δικασίμων στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες.
Ερωτηθείς ως προς το γεγονός ότι η συζυγοκτόνος δεν υπέγραψε την ομολογία της στους αστυνομικούς, ο μάρτυρας απάντησε πως η χήρα του καπετάνιου δέχτηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της που της συνέστησε να μην υπογράψει τίποτα.
Επίσης ο αστυνομικός υποστήριξε πως η υπόθεση είναι ξεκάθαρα ανθρωποκτονία και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αυτοχειρίας.
Αναφέρθηκε δε στους έντονους καβγάδες που είχε το ζευγάρι.

Ο μάρτυρας θα συνεχίσει την κατάθεση του στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, απαντώντας στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης της κατηγορούμενης.
Επόμενος μάρτυρας είναι πραγματογνώμονα που θα καταθέσει εκ μέρους της οικογένειας του άτυχου καπετάνιου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά