Logo

Ηράκλειο: Δικάζεται οικογένεια Βουλγάρων που εξέδιδε 25χρονη



 
 

Ένας 35χρονος Βούλγαρος, η μητέρα του και η αδερφή του δικάζονται σήμερα, Τρίτη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για σωματεμπορία σε βάρος 25χρονης συμπατριώτισσας τους.

Την κοπέλα φέρονται να κρατούσαν χωρίς τη θέληση της σε σπίτι στο Ηράκλειο όπου την εξέδιδαν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν συγγενείς της 25χρονης που είχαν χάσει τα ίχνη της, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Αθηνών οι οποίοι επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στο Ηράκλειο οι οποίοι απελευθέρωσαν την κοπέλα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο φίλο της 25χρονης που την εξέδιδε, αλλά και την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδελφή του και τον 29χρονο φίλο της, οι οποίοι φέρονται επίσης αναμεμειγμένοι στην υπόθεση. Μάλιστα ο 35χρονος, η μητέρα και η αδερφή του προφυλακίστηκαν, ενώ με περιοριστικούς όρους είχε αφεθεί ελεύθερος ο τέταρτος συλληφθείς.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές τον περασμένο Απρίλιο, οι δράστες είχαν πάρει τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο για να μην μπορεί να «δραπετεύσει».

Μέσω facebook η γνωριμία με το ...σωματέμπορο

Αξίζει να σημειωθεί πως η 25χρονη και ο 35χρονος είχαν γνωριστεί μέσω facebook.

Η κοπέλα ζούσε σε δύσκολες συνθήκες και είχε φθάσει στο σημείο ακόμα και να επαιτεί.

Μέσω facebook ο 35χρονος εμφανίστηκε να την ερωτεύεται και κάλεσε την κοπέλα στο Ηράκλειο, τάζοντας την ακόμα και γάμο.

Η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική, όταν η κοπέλα πήγε στο Ηράκλειο. Της πήραν τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την ανάγκαζαν να εκδίδεται, Όταν αντιδρούσε, την χτυπούσαν οικογενειακώς.

Από την πλευρά του ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε την εξανάγκασε να εκδίδεται και πως το έκανε με τη δική της θέληση.

Εξάλλου, η μητέρα και η αδερφή του αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά