Logo

Προφυλακίσεις για το φορτίο του 1,2 τόνου κοκαϊνης [φωτο]



 
 

Το δρόμο για την φυλακή πήραν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα, Τετάρτη για το φορτίο του 1,2 τόνου κοκαϊνης που βρέθηκε στον Αστακό.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα στον 1ο Τακτικό Ανακριτή  Αθηνών για συμμετοχή τους στο μεγάλο, διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις απολογίες τους υποστήριξαν πως είχαν μεμονομένο ρόλο στην υπόθεση, αρνούμενοι τις κατηγορίες πως ήταν μέλη του διεθνούς κυκλώματος διακινησης κοκαϊνης. Ισχυρίζονται ότι εκτελούσαν εντολές άλλων και δεν γνώριζαν πολλά για την υπόθεση.

Ο φερόμενος ως υπαρχηγός του κυκλώματος υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι αναγκάστηκε να μπει στην υπόθεση τέσσερις ημέρες πριν τη σύλληψή του, καθώς τον εκβίαζαν μέλη του καρτέλ ναρκωτικών.

Μετά τις απολογίες τους προφυλακίστηκαν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της γυναίκα από τη Μολδαβία, σύντροφος του φερόμενου ως υπαρχηγού του κυκλώματος.

Στη γυναίκα επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας της και εγγύηση 5.000 ευρώ.

Αύριο, Πέμπτη, θα απολογηθούν ακόμα τέσσερις κατηγορούμενοι.

Δείτε φωτογραφία από την προσαγωγή τους στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν, φρουρούμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά