Logo

Ευρυτανία: Πατέρας αποπλανούσε την κόρη του που έχει νοητική υστέρηση



 
 

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λαμίας θα καθίσει 58χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του που πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση.

Το δράμα του κοριτσιού αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2015, όταν ήρθε στο φως η καταγγελία ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά κατ' εξακολούθηση, από τον Ιούνιο του 2012 και επί τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας, ο 58χρονος πατέρας υποχρέωνε το τότε ανήλικο κορίτσι που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, να τον φωνάζει “μωρό μου” και να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες. Το έβαζε να του κάνει στριπτίζ και στη συνέχεια προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας κατ’ εξακολούθηση το προστατευόμενο αγαθό της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, της γενετήσιας ελευθερίας και της οικογενειακής τάξης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το κορίτσι που πάσχει από ψυχοσωματική ασθένεια, και είναι σήμερα 20 ετών, έχει απομακρυνθεί από τον 58χρονο. Στον κατηγορούμενο έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ του απαγορεύεται να προσεγγίσει την κόρη του.

Ο 58χρονος θα δικαστεί για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά