Logo

Αθώος ο διευθυντής σχολείου για το bullying σε διεμφυλική από συμμαθητές της [βίντεο]



 
 

Αθώος κρίθηκε σήμερα, Τετάρτη, ο διευθυντής εσπερινού γυμνασίου στους Αμπελοκήπους που είχε κατηγορηθεί ότι δεν προστάτεψε μία διεμφυλική μαθήτρια από bullying που της έκαναν συμμαθητές της.

Η υπόθεση της Άννας είχε γίνει γνωστή πριν από μερικά χρόνια, όταν κατήγγειλε πως είχε απειληθεί ακόμα και η ζωή της, όταν συμμαθητές της έφτασαν στο σημείο να την περιλούσουν με εύφλεκτο υγρό και να προσπαθήσουν να την κάψουν.

Σε δηλώσεις της στο Omniatv, είχε υποστηρίξει:

«Χρησιμοποιούσα τις γυναικείες τουαλέτες κι εκεί ερχόντουσαν και μου πετούσαν δυναμιτάκια. Άνοιγαν το λάστιχο και με έβρεχαν χειμώνα μέσα στο κρύο. Και οι γυναικείες τουαλέτες ήταν μπροστά από το γραφείο του Διευθυντή και δίπλα από το γραφείο καθηγητών.
Έβλεπε όλα όσα περνούσα αλλά απαντούσε «είναι άγρια παιδιά και δεν μπορώ να τα ελέγξω», και φυσικά δεν παρέλειπε να μου επισημάνει πως είμαι εγώ το πρόβλημα. Έτρωγα πέτρες από τα παιδιά, μου έβαζαν τρικλοποδιές στους διαδρόμους, με έπαιρναν από τη μπλούζα και με πέταγαν στον τοίχο, με έσερναν στο πάτωμα, με τράβαγαν από τα μαλλιά, με κλώτσαγαν στη μούρη. Και έμεναν ατιμώρητοι για όλα αυτά επειδή στο μυαλό κάποιου έφταιγα εγώ».

Στο πλευρό της Άννας Πήλιου είχε βρεθεί μια καθηγήτρια, η οποία πέρασε πειθαρχικό, ΕΔΕ και τέθηκε σε αργία.

Ως προς το ρόλο του διευθυντή, η μαθήτρια κατήγγειλε πως όταν επέστρεψε στα θρανία του εσπερινού Γυμνασίου για να τελειώσει το σχολείο, της ζήτησε να ντύνεται αντρικά για να παρακολουθήσει τα μαθήματα, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν είναι δυνατόν τα παιδιά εδώ να βλέπουν έναν πούστη να ντύνεται με γυναικεία ρούχα».
Τελικά, η Άννα αναγκάστηκε να διακόψει το σχολείο.

Ο διευθυντής του σχολείου κάθισε σήμερα, Τετάρτη, στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από μήνυση της μαθήτριας.

Όμως το δικαστήριο τον απήλλαξε από όλες τις κατηγορίες.

Σχολιάζοντας την αθώωση του κατηγορούμενου, η Άννα Πήλιου δήλωσε στον Αντ1:

«Φυσικά και νιώθω αδικημένη και τώρα καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά δεν φτάνουν στην πόρτα του εισαγγελέα, γιατί πεθαίνουν τα παιδιά και γιατί φοβούνται».

Δικαιωμένος από τη δικαστική απόφαση δηλώνει ο διευθυντής του σχολείου. "Χαίρομαι που αθωώθηκα και αποδείχθηκε το ψεύδος των συκοφαντιών αυτών" ανέφερε.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο πλευρών στο ρεπορτάζ του Αντ1

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά