Logo

Πάτρα: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 40χρονος για τη δολοφονία του γείτονά του στο Νέο Σούλι [βίντεο]



 
 

Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 40χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση  με θύμα τον 41χρονο γείτονά του.

Ο κατηγορούμενος τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό, με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πάτρας για το αν θα προφυλακισθεί ή όχι. 

Συγκεκριμένα, μετά την απολογία του 40χρονου ανέκυψε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και αρμόδιας εισαγγελέως. 

Η ανακρίτρια είχε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος θα έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος. Αντίθετα, η εισαγγελέας θεώρησε ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να κρατηθεί προσωρινά. 

Τη διαφωνία τους θα άρει το δικαστικό συμβούλιο που έχει πλέον τον τελικό λόγο για την περαιτέρω "τύχη" του κατηγορουμένου.

.Έτσι, μέχρι την έκδοση του σχετικού βουλεύματος θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό ο 40χρονος στον οποίο επιβλήθηκαν και άλλοι περιοριστικοί όροι, όπως αναφέρει το thebest.gr. 

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας βρίσκονταν συγγενείς και φίλοι του 40χρονου που τον χειροκρότησαν κατά την έξοδό του. 

Υπενθυμίζεται, ότι το φονικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το θύμα  μετέβη στο φανοποιείο του 40χρονου στο Νέο Σούλι της Πάτρας. Ο 41χρονος διέρρηξε το συνεργείο, κόβοντας τον προστατευτικό φράχτη του χώρου και προκαλώντας φθορές ακόμα και στην κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποιήθηκε από τον συναγερμό και μετέβη στο σημείο, δεχόμενος όμως επίθεση από τον 41χρονο, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον του με δίκαννο και στη συνέχεια άρχισε να τον απειλεί με ένα κλαδευτήρι.

Το επεισόδιο είχε τραγική κατάληξη. Ο 40χρονος φέρεται να τράβηξε ένα πιστόλι απαντώντας στις επιθέσεις που δεχόταν από τον 41χρονο.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι στη διάρκεια της συμπλοκής οι δύο άνδρες καλύπτονταν πίσω από ένα όχημα, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς μέχρι που ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πυροβόλησε και πέτυχε με μια σφαίρα τον 41χρονο στην αριστερή θωρακική χώρα, στο ύψος της καρδιάς, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το φονικό καρέ-καρέ

Ένα βίντεο που παρουσιάζει καρέ-καρέ το φονικό στο Νέο Σούλι Πάτρας έφερε στο φως της δημοσιότητας το ioniantv.gr.

Σε αυτό φαίνεται το θύμα να μπαίνει οπλισμένο στο φανοποιείο του 40χρονου, ο οποίος ακούει τον συναγερμό και πηγαίνει στο σημείο κρατώντας όπλο. Ακολουθεί ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο 41χρονος, ο οποίος φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο: 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά