Logo

Φυλάκιση 10 μηνών στον οδηγό ταξί που θώπευσε πελάτισσα



 
 

Σε φυλάκιση 10 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, 54χρονος οδηγός ταξί μετά από καταγγελία 29χρονης πελάτισσας ότι τη θώπευσε.

Ένας 54χρονος οδηγός ταξί είχε συνελήφθη στη Σταυρούπολη, μετά την καταγγελία της κοπέλας η οποία είχε πάρει το ταξί  τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο οδηγός του ταξί δεν αρκέστηκε να τη μεταφέρει στο σπίτι της αλλά τη θώπευσε.

Η γυναίκα που συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του ταξί, κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου που συνέλαβαν τον οδηγό ταξί για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας προκειμένου να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η παθούσα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος ταξιτζής άπλωσε το χέρι του πάνω της, ενώ η ίδια βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Η 29χρονη υποστήριξε πως ο ίδιος οδηγός επιχείρησε να την προσεγγίσει ερωτικά και πριν από περίπου τρεις μήνες, όταν είχε επιβιβαστεί και πάλι στο ταξί του.

Στην απολογία του ο 54χρονος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ψευδή καταγγελία. «Είναι εντελώς ψευδές, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα» ανέφερε.

Όμως δεν έπεισε το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο, κάνοντας δεκτό στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. 

Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά