Logo

Λασίθι: Στη φυλακή ορθοπεδικός για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου κοριτσιού



 
 

Στη φυλακή οδηγήθηκε ορθοπεδικός που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου κοριτσιού.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, το ΜΟΔ Νεάπολης τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς ελαφρυντικό και χωρίς να δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με αποτέλεσμα ο ορθοπεδικός να οδηγηθεί στη φυλακή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το κορίτσι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων τον Ιούλιο του 2015. Ο τεχνικός ορθοπεδικός φέρεται να της έκλεισε τα μάτια, λέγοντας της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι και αντί γι’ αυτό, ασέλγησε σε βάρος της.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για σκευωρία.

Μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ ακολούθησαν καταγγελίες και από άλλα κορίτσια που επίσης κακοποιήθηκαν από τον κατηγορούμενο.

Για τις καταγγελίες που έγιναν από άλλες κοπέλες, έχει σχηματιστεί δεύτερη δικογραφία και ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα σε τακτικό ανακριτή.

Με την ομόφωνη απόφαση του το ΜΟΔ αποφάσισε να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και των πρακτικών της δίκης και να διαβιβαστούν στον αρμόδιο εισαγγελέα για την άσκηση συμπληρωματικής κακουργηματικής ποινικής δίωξης για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ο κατηγορούμενος σε άλλη υπόθεση στο παρελθόν είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για την κατηγορία του βιασμού μιας 18χρονης φοιτήτριας. Όμως σε δεύτερο βαθμό είχε αθωωθεί με την πλειοψηφία των ενόρκων να τον απαλλάσσει από την κατηγορία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά