Logo

Πώς θα λειτουργήσει από αύριο το ειρηνοδικείο της Αθήνας - Τα μέτρα ασφαλείας



 
 

Ο τρόπος λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Αθηνών από αύριο, Τρίτη, ανακοινώθηκε με απόφαση που έλαβε το Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης του δικαστηρίου.

Η απόφαση ελήφθη από το Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης του Ειρηνοδικείου Αθηνών προκειμένου να εξασφαλίζονται τα μέτρα για τη δημόσια υγεία λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.

Σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου, που υπογράφει η πρόεδρος του Συμβουλίου Διεύθυνσης του Ειρηνοδικείου Ελένη Ζαχαριάδου, η πρόσβαση στο κτίριο θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση από ομάδες του Ερυθρού Σταυρού και χρήση μάσκας όλων των εισερχομένων στο κτίριο είτε από την κύρια είσοδο επί της οδού Λουκάρεως είτε από την οδό Δέγλερη.

Επίσης, μέσα στο κτίριο θα βρίσκεται πενταμελής ομάδα ιδιωτικών φρουρών προκειμένου να μεριμνούν για την τήρηση των αποστάσεων ανάμεσα στους πολίτες. 

Στις εισόδους και σε άλλα σημεία εντός του κτιρίου θα υπάρχουν αντισηπτικά. Η χρήση τους οποίων θα είναι υποχρεωτική.

Η διοίκηση του Ειρηνοδικείου αποφάσισε την διάθεση δύο δικαστικών αιθουσών στο ισόγειο του κτιρίου για την εκδίκαση όσων υποθέσεων επιτρέπεται να διεξάγονται μέχρι τις 15 Μαΐου, με ανώτατο αριθμό ημερησίως τις πέντε, οι οποίες θα συζητούνται ανά ώρα και με ανώτατο αριθμό προσώπων εντός του δικαστηρίου τα έξι, συμπεριλαμβανομένου και του δικαστή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά