Logo

Δίκη δολοφονίας Τοπαλούδη: «Δεν προστάτεψα την Ελένη» είπε ο δεύτερος κατηγορούμενος σοκάροντας με την απολογία του



 
 

«Είναι λάθος μου που το άφησα να γίνει. Δεν προστάτεψα την Ελένη».

Η φράση αυτή συνοψίζει την υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε ο νεαρός Αλβανός στην απολογία του κατά την οποία απέδωσε το βιασμό και την δολοφονία μετά από βασανιστήρια της Ελένης Τοπαλούδη στον Έλληνα συγκατηγορούμενό του. 

Ο νεαρός κατηγορούμενος απέδωσε τη στάση του τόσο κατά τη διάρκεια του εγκλήματος όσο και κατά τις επόμενες ημέρες στον «φόβο» που ένιωσε για τη ζωή του, καθώς κατά τους ισχυρισμούς του ο  Ροδίτης συγκατηγορούμενός του τον απείλησε ευθέως ότι αν μιλήσει θα κάνει τα ίδια σε αυτόν και στην οικογένειά του. 

Ο Αλβανός κατηγορούμενος κατά την απολογία του την Τετάρτη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάληξη της κοπέλας είναι ο Έλληνας συγκατηγορούμενος του, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον παριστάμενο πατέρα του θύματος.

«Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη. Δεν έχω τη δύναμη να κοιτάξω αυτόν τον άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά και συνεχίζοντας περιέγραψε το τι συνέβη όταν το θύμα, ο ίδιος και ο συγκατηγορούμενός του  βρέθηκαν μαζί στο σπίτι του ενός, του Ροδίτη, με πρόθεση ,κατά τα λεγόμενα του να συνευρεθούν ερωτικά. 

Συγκεκριμένα είιπε:

«Η Ελένη μπήκε μπροστά στο αμάξι και ο Μανώλης κάθισε πίσω. Είπαμε να φάμε κάτι και σταματήσαμε στο σουβλατζίδικο. Πήγαμε να πληρώσουμε εγώ κι η Ελένη αλλά έφυγε κατευθείαν και μετά γύρισε και μας είπε ότι ήταν κλειστά. Πήγαμε στο σπίτι. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο ανέβηκε ο Μανώλης, άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε μέσα . Έβαλα τη βότκα πάνω στο τραπέζι. Ο Μανώλης άνοιξε την τηλεόραση και έβαλε μουσική και μας έλεγε για ναρκωτικάΠήρα δυο χάπια.

Μετά είπε να παίξουμε θάρρος ή αλήθεια. Η Ελένη έλεγε συνέχεια θάρρος είναι να κάνεις κάτι όχι να πεις.

Κάποια στιγμή της είπε έχεις το θάρρος να μου πιάσεις το πουλί; Η Ελένη δεν το έκανε. Μετά όταν γύρισα εγώ και τη ρώτησε ακριβώς το ίδιο για εμένα το έκανε.

Μετά νιώθοντας πιο άνετα της πρότεινα να πάμε στο δωμάτιο και μου είπε πάμε. Ανεβήκαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε  και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή. Μετά ήρθε και ο Μανώλης, γδύθηκε, στην αρχή η Ελένη δεν ήθελε .

Κοίταξε μια στιγμή τα νύχια της η Ελένη και του είπε άντε τελείωνε. Αυτός εξοργίστηκε ,άρχισε να την χαστουκίζει, να τη χτυπάει, να την κλοτσάει. Εγώ καθόμουν σαν μαλάκας. Δεν ήξερα ποιον να υποστηρίξω, την κοπέλα ή το φίλο μου. Μετά έφυγε και γύρισε με ένα μαχαίρι, άρχισε να την μαχαιρώνει και μετά το πέταξε κάτω με δύναμη. Έπιασε το σίδερο από δίπλα και άρχισε να την χτυπάει.

Τον έσπρωξα και μου είπε εσύ κάτσε στη γωνία. Φοβήθηκα για τη ζωή μου.

Μετά κατέβηκε κι έκανε γύρους. Η Ελένη ήταν λιπόθυμη. Όταν συνήλθε,την πήγα στο μπάνιο.

Ξεκινήσαμε για το νοσοκομείο, ξαφνικά όμως μπήκε σε έναν χωματόδρομο. Βγήκε έξω και μου είπε «θα την τελειώσω αυτή,θα με κλείσει φυλακή» Την πήρε στον ώμο του και γύρισε μετά από δέκα λεπτά και μου είπε «εντάξει Αλβανέ τελείωσε μπες μέσα. Γυρίσαμε σπίτι και μου είπε Αλβανέ μάζεψε ότι έχει αίματα και στοιχεία.

Μετά μπήκε στο μπάνιο,γέμισε έναν κουβά με νερό και χλωρίνη. Μου είπε ξεκίνα να καθαρίζεις. Όταν είδε ότι αργούσα επειδή είχε πολύ αίμα ήρθε κι αυτός με ένα σφουγγάρι.

Μετά το καθάρισμα πήρα το πλαστικό δοχείο και το έβαλα στο καρότσι και αργότερα βγήκα και τα πέταξα. Μου είπε μπράβο και φύγαμε.

Μου είπε αν αυτό το πεις πουθενά θα σου κάνω τα ίδια και χειρότερα και στην οικογένεια σου.

Είναι λάθος μου που το άφησα να γίνει. Δεν προστάτεψα την Ελένη».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά