Logo

Διεκόπη για τις 12 Μαΐου η δίκη Τοπαλούδη



 
 

Διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη η δίκη για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ενώ σήμερα επρόκειτο να συνεχιστεί η απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου Αλβανικής καταγωγής η δίκη διεκόπη για τις 12 Μαΐου. Παράλληλα ο 23χρονος Ροδίτης δεν μετήχθη στο δικαστήριο γιατί παραμένει νοσηλευόμενος στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε χθες λόγω υψηλού πυρετού. Εκεί υπεβλήθη και σε τεστ κορονοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.

Χθες, ατάραχος και αμίλητος ο 21χρονος Α.Λ. παρακολούθησε την πολύωρη απολογία του συγκατηγορούμενού του Μ.Κ. και μόλις ήρθε η δική του σειρά να απολογηθεί ξέσπασε σε αναφιλητά:

«Δεν τη σκότωσα εγώ, κυρία πρόεδρε, σας το ορκίζομαι. Η Ελένη μού είπε “σε παρακαλώ, πήγαινέ με στο νοσοκομείο”, αυτό μου έλεγε. Δεν έχω τη δύναμη να κοιτάξω τον πατέρα της. Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη».

Και ύστερα επέλεξε να ακολουθήσει την ίδια υπερασπιστική γραμμή με τον συγκατηγορούμενό του: να αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού και να επιρρίψει στον Μ.Κ. όλη την ευθύνη για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-5-2020 από directNEWS.gr πηγή:efsyn.gr


Τελευταία Δικαστικά