Logo

«Καταπέλτης» το βούλευμα για τον ιερέα που κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη στην ανατολική Μάνη



 
 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γυθείου παραπέμπει στο εδώλιο τον ιερέα  για αδικήματα σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού μόλις 12 ετών στην ανατολική Μάνη, μία υπόθεση που η αποκάλυψή της είχε σοκάρει το πανελλήνιο. 

Μαζί με τον ιερέα  στο εδώλιο, θα καθίσει και ο παππούς του παιδιού, καθώς, με βάση τις καταθέσεις στη δικογραφία και εκείνος κακοποιούσε σεξουαλικά  την 12χρονη. 

Το βούλευμα, που αριθμεί 24 σελίδες, είναι  «καταπέλτης» για τον 56χρονο ιερέα, καθώς περιγράφει με λεπτομέρειες τη σεξουαλική κακοποίηση και τους ξυλοδαρμούς που υπέστη το 12χρονο θύμα. που έμενε με τη μητέρα του και τον παππού του στο σπίτι του ιερωμένου. 

Το κορίτσι επειδή του έλειπε η πατρική φιγούρα  αποκαλούσε «μπαμπά» τον ιερέα. Ωστόσο, ο τελευταίος,  κατά την κρίση του δικαστικού συμβουλίου, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η ανήλικη έμενε στο σπίτι του,  τη θέση του καθώς και τη σχέση εμπιστοσύνης που υπήρχε και την προέτρεψε πολλές φορές να ξαπλώσει μαζί του στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν με τη μητέρα της, αλλά αυτή αρνιόταν.

Ο ιερέας φέρεται μία ημέρα ότι έπιασε την 12χρονη από τα χέρα,  την πήγε στο κρεβάτι και της έβγαλε τα ρούχα, χωρίς τη θέλησή της και φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις πολύ ώρα. Όπως κατέθεσε το παιδί - έχει δώσει δύο καταθέσεις - πόνεσε, ενώ είχε και αιμορραγία και για να μην τη μαλώσει η μαμά της πέταξε το εσώρουχο με το αίμα.

Βιασμός, ασέλγεια, αποπλάνηση, αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία 

σΟ ιερέας και ο παππούς της 12χρονης κατηγορούνται,, για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια, αποπλάνηση, αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία, που αντιμετωπίζει επιπλέον ο παππούς  και για επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου που χρεώνεται στον ιερέα.

Οι ειδικοί που εξέτασαν την 12χρονη αναφέρουν πως η μικρή  δακρύζει όταν αναφέρεται στη σεξουαλική κακοποίηση και φορτίζεται συναισθηματικά.

Η μητέρα της και ενώ το παιδί ήταν ήδη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» φέρεται να την συμβούλευε να μη πει σε κανέναν ό,τι είχε γίνει, ενώ ο ιερέας φέρεται να τη ρωτούσε τηλεφωνικά πριν συλληφθεί τι ακριβώς έχει μαρτυρήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτά, ζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο βούλευμα αναφέρεται, επίσης, ότι την 12χρονη την  έβγαζαν έξω από το σπίτι και την άφηναν νηστική, ενώ η μητέρα της, σύμφωνα με τις καταθέσεις, φέρεται να παρότρυνε τη μικρή να κατηγορήσει για όλα τον πατέρα της που είναι στη Βουλγαρία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά