Logo

Δίκη Τοπαλούδη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των κατηγορουμένων - Αλληλοκατηγορούνται



 
 

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη, η απολογία του 21χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Κατά την απολογία του, ο 21χρονος Αλβανός ισχυρίστηκε πως δεν βίασε ούτε σκότωσε την άτυχη φοιτήτρια, ρίχνοντας τις ευθύνες στον 23χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του.

Επί τρεις ώρες, ο 21χρονος απαντούσε στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας, η οποία προσπαθούσε να εκμαιεύσει λεπτομέρειες που θεωρεί ότι μπορεί να διαφωτίσουν την υπόθεση.

Η εισαγγελέας είναι εξοργισμένη με τους δύο κατηγορούμενους, τόσο για την συμπεριφορά τους εντός της αίθουσας όσο και για τις αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν.

Μετά την απολογία και του 21χρονου, ακολουθήθηκε η νέα διαδικασία που δίνει το δικαίωμα στους κατηγορούμενους να υποβάλουν ερωτήσεις στους συγκατηγορούμενους τους. Και οι δύο κατηγορούμενοι ρώτησαν ο ένας τον άλλο γιατί σκότωσε την άτυχη φοιτήτρια, αποδεικνύοντας πως και οι δύο εμμένουν στην αθωότητα τους ρίχνοντας ο ένας την ευθύνη στον άλλο...

Μητέρα Τοπαλούδη: Ανθρωπόμορφα τέρατα

Σήμερα, στην αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκε και η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων, χαρακτηρίζοντας τους “ανθρωπόμορφα τέρατα”.

“Παρόλο που έχω κομμάτια την ψυχή μου, νιώθω την ψυχή μου και την καρδιά μου να αιμορραγεί, βρήκα το λιγοστό κουράγιο να έρθω μόνο και μόνο για να ακούσω την αγόρευση της κ. εισαγγελέως. Όχι για να αντικρίσω τους στυγνούς δολοφόνους, τους βιαστές του παιδιού μου, τους πολτοποιητές”, είπε η μητέρα της φοιτήτριας.

“Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό, την αγανάκτηση και το μίσος μου γι’ αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα”, ανέφερε.

Η δίκη θα συνεχιστεί με την αγόρευση της Εισαγγελέως της Έδρας στην επόμενη δικάσιμο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-5-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά