Logo

Κόρινθος: Για κακούργημα διώκεται ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο και τον εγκατέλειψε



 
 

Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα αγόρι 15 ετών, στην Κορινθία, με αποτέλεσμα το παιδί να χάσει τη ζωή του, ενώ εκείνος εγκατέλειψε το σημείο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το τραγικό συμβάν, οδηγήθηκε την Τετάρτη ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τον παρέπεμψε σε ανακριτή. 

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από την ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ασυνείδητος οδηγός κατάγεται από διπλανό χωριό απ' το χωριό του εφήβου, τα Εξαμίλια όπου και κηδεύτηκε  το απόγευμα της Τετάρτης. 

Το τροχαίο δυστύχημα  σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Εξαμιλίων - Ξυλοκέριζας, ενώ το παιδί περπατούσε μαζί με τη μητέρα του.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία αναφέρονται τα εξής:  «Χθες (12.5.2020) το απόγευμα, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ξυλοκέριζας- Εξαμιλίων, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 53χρονος αλλοδαπός, παρέσυρε δύο (2) ημεδαπούς, 51χρονη και ανήλικο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά