Logo

Δικαστήρια Βόλου: Άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο, όταν του ανακοινώθηκε ότι προφυλακίζεται



 
 

Κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά ...το κεφάλι του στον τοίχο άρχισε να χτυπά 35χρονος κατηγορούμενος για ληστεία κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στα κρατητήρια των δικαστηρίων στο Βόλο το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν άκουσε την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να προφυλακιστεί, μετά την απολογία του.

Χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο, αυτοτραυματίστηκε.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον συνόδευαν, τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Στα δικαστήρια έσπευσε το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε ότι υπέστη θλαστικό κεφαλής και δεν απαιτούνταν η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με χειροπέδες στα χέρια πήρε το δρόμο για τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μέχρι τη μεταγωγή του σε φυλακή.

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι λήστεψε το βράδυ του Σαββάτου με την απειλή μαχαιριού γυναίκα υπάλληλο ταχυφαγείου στη Νέα Ιωνία, αφαιρώντας από το ταμείο 310 ευρώ.

 Ο ληστής εξαφανίστηκε αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς την επόμενη ημέρα και τον συνέλαβαν.

Μάλιστα από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είναι το ίδιο άτομο που είχε ληστέψει γυναίκα υπάλληλοι βενζινάδικου στις 27 Μαρτίου στην οδό Ιάσονος. Την απείλησε και αφαίρεσε 260 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Στην απολογία του στον ανακριτή, υποστήριξε πως έκανε τις δύο ληστείες ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν είχε επίγνωση των πράξεων του.

Ο 35χρονος ανέφερε πως ξεκίνησε διαδικασία για να ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ, αλλά δεν πρόλαβε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη διάδοση του κοροναϊού.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά