Logo

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 76χρονος που ασελγούσε στις εγγονές του



 
 

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 76χρονος που ασελγούσε στις εγγονές του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Ο παππούς κρίθηκε την Τετάρτη προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Εναντίον του είχαν υποβληθεί καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από άγνωστο που τον είδε την περασμένη Παρασκευή να χαϊδεύει με ανάρμοστο τρόπο ανήλικο κορίτσι κοντά στο δημαρχείο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων Θεσσαλονίκης που οδήγησε στη σύλληψή του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 76χρονος Αλβανός είναι παππούς τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 16 ετών, 12 ετών και 9 ετών (δίδυμα) ετών και τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο προέβαινε στην κατ’ επανάληψη τέλεση ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων εγγονών του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελίες έγιναν από περίοικους και έκαναν λόγο για άσεμνες ενέργειες («θωπεία στήθους πάνω από τα ρούχα» στην περίπτωση της 9χρονης εγγονής του. Ανάλογες πράξεις κατέθεσαν πως βίωσαν και οι τρεις αδελφές της.

Στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για «σφικτό εναγκαλισμό» που συνήθιζε να κάνει στις εγγονές του, χωρίς ίχνος ερωτικής διάθεσης.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατέθεσαν στην ανακρίτρια οι γονείς των ανήλικων κοριτσιών. Όπως είπαν, ο 76χρονος είναι «εκδηλωτικός άνθρωπος» και εκφράζει κατ’ αυτό τον «παρεξηγήσιμο» τρόπο την αγάπη του.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι καταθέσεις και άλλων συγγενικών του προσώπων που κατέθεσαν στην ανακρίτρια.

Όμως δεν έπεισαν την ανακρίτρια και την εισαγγελέα, οι οποίες αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 76χρονος κατηγορούμενος, είναι πατέρας πολύτεκνης οικογένειας με εννέα παιδιά. Ζει μόνιμα στην Αλβανία και τους προηγούμενους μήνες βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να επισκεφθεί κάποια από τα παιδιά του που ζουν στην πόλη. Εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού δεν επέστρεψε στην πατρίδα του λόγω του κλεισίματος των συνόρων και των περιορισμών μετακινήσεων.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά