Logo

Υπόθεση Τοπαλούδη: Στο εδώλιο ο 20χρονος δράστης για το βιασμό κοπέλας ΑμεΑ



 
 

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει εκ νέου μεθαύριο, Δευτέρα, ο 20χρονος δράστης του βιασμού και δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Πρόκειται για τον Αλβανό ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό 20χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, μόλις τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Συγκατηγορούμενος του 20χρονου Αλβανού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω είναι ένας 23χρονος Ρομά μαζί με τον οποίο φέρεται ότι έπεισαν την κοπέλα την 1η Δεκεμβρίου 2018 να πάνε βόλτα με αυτοκίνητο στην παραλία του Ενυδρείου. Εκεί την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια τη βίασαν.

Μιλώντας στο Mega ο πατέρας της κοπέλας ανέφερε πως «αυτό που θέλει είναι να τιμωρηθούν για αυτά που της έκαναν. Να τιμωρηθούν σκληρά. Να ικανοποιηθεί το παιδί. Να τιμωρηθούν. Φοβάται για τη ζωή της βασικά περισσότερο».

«Το παιδί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φοβάται. Κάθε φορά που τους βλέπει είναι σαν να περνάει το ίδιο σκηνικό.

Έρχονται οι εικόνες, οι μνήμες δηλαδή στο μυαλό της κάθε φορά που τους βλέπει. Και μόνο που το σκέφτεται, φοβάται». Εκείνο που την έχει σώσει, λέει ο πατέρας της, που την κάνει να ξεχνιέται, είναι όταν ζωγραφίζει ή παίζει βόλεϊ. Είναι δύο ασχολίες, που την βοηθούν να μην θυμάται…», δήλωσε ο  πατέρας της 20χρονης.

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος Αλβανός και ο 23χρονος Ροδίτης καταδικάστηκαν με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη, για τον βιασμό και την στυγερή δολοφονία  της Ελένης Τοπαλούδη.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά