Logo

Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος που ασέλγησε στην 13χρονη ανιψιά του



 
 

Το δρόμο για την φυλακή πήρε ο  45χρονος, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 13χρονης ανιψιάς της πρώην συζύγου του στη Λαμία.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης για τα κακουργηματικά αδικήματα του βιασμού ανήλικης και της κατάχρησης σε ασέλγεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, προκύπτουν ασελγείς πράξεις. Όμως δεν υπάρχει ρήξη παρθενικού υμένα.

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα επιβεβαιώνουν τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανιψιάς του, καθώς η 13χρονη φέρει σημάδια στα χέρια που αποδεικνύουν ότι αντιστάθηκε. Μάλιστα  συμπίπτουν χρονικά με τα όσα κατήγγειλε το κορίτσι.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουνίου, όταν το νοσοκομείο Λαμίας ειδοποίησε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, για κακοποιημένο κορίτσι που είχε προσέλθει στα Επείγοντα με τον πατέρα του και μια θεία του.

Το κορίτσι που ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα έζησε στην καμπίνα του φορτηγού, όπου την οδήγησε ο 45χρονος "θείος". Εκεί φέρεται να προχώρησε σε ακατανόμαστες πράξεις, φτάνοντας μέχρι το βιασμό, σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού.

Καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης θα είναι τα εργαστηριακά αποτελέσματα για το βιολογικό υλικό που βρέθηκε στην καμπίνα του φορτηγού...

Ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση του κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, ο 45χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά