Logo

Στο ψυχιατρείο με εντολή Εισαγγελέα η "παρουσιάστρια" που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά [βίντεο]



 
 

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε με εντολή Εισαγγελέα, η 44χρονη αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που πέταξε χθες νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Νωρίτερα είχε οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Θεσσαλονίκης ο οποίος άσκησε εναντίον της  ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση καθώς και για απειλή.

Η 44χρονη είχε πετάξει νερό στον υφυπουργό, ενώ αυτός γευμάτιζε σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο Νίκος Χαρδαλιάς αποφάσισε να μην της χαριστεί λόγω του ότι η πράξη της τρομοκράτησε μέλη της οικογένειάς του.

Η γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης μετά από μήνυση που υπέβαλε ο Ν. Χαρδαλιάς και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Μετά την απαγγελία των ποινικών διώξεων από τον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 12 Ιουνίου.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.

Όμως μετά από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης, διατάχθηκε η νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο.

Από την πλευρά της η συνήγορος υπεράσπισης της, τόνισε πως το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Μάλιστα η 44χρονη είναι μητέρα ανήλικου παιδιού...

Ακούστε τις δηλώσεις της Ανθούλας Ανάσογλου, συνηγόρου της 44χρονης

 

Δείτε βίντεο από την προσαγωγή της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας Ιωάννας Κουσκούση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το ρατσιστικό ξέσπασμα της κατά των μεταναστών

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά