Logo

Πύργος: Προφυλακίστηκαν οι δύο Βούλγαροι για την απόπειρα αρπαγής του 14χρονου [βίντεο+φωτο]



 
 

Προφυλακίστηκαν, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Πύργου,  οι δύο Βούλγαροι που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής του 14χρονου την περασμένη Πέμπτη

Οι δύο νεαροί. ηλικίας 19 ετών και 23 ετών,  προσήχθησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να απολογηθούν στην ανακρίτρια. 

Όπως αναφέρει το patrisnews.com,  η πολυπλοκότητα της υπόθεσης οδήγησε σε «μαραθώνια» απολογία σχεδόν 5 ωρών, στο τέλος της οποίας η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, έκρινε προφυλακιστέους τους δύο νεαρούς κατηγορούμενους. 

Κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο, ο συνήγορος των δυο Βούλγαρων, Κωνσταντίνος Κότσιφας,  κλήθηκε να σχολιάσει την αρνητική απόφαση του δικαστηρίου μετά την κύρια ανάκριση σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος των εντολέων του. Ορισμένοι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί από την πλευρά του δεν έγιναν δεκτοί, ωστόσο τόνισε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές παρότι θεωρεί τη συγκεκριμένη απόφαση εσφαλμένη και γνωστοποίησε πως θα κινηθεί μελλοντικά με διάφορες διαδικασίες για αναίρεσή της.

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά