Logo

Δικαστική απορρύπανση για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου!



 
 

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας απάλλαξε όλους τους κατηγορουμένους από τα αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας και της άμεσης συνέργειας στο αδίκημα αυτό καθώς και για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες! Η υπόθεση αφορούσε τη χορήγηση επισφαλών δανείων ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από τη διοίκηση του Άγγελου Φιλιππίδης σε γνωστούς εφοπλιστές και επιχειρηματίες (μεταξύ των οποίων οι Β. Ρέστης, Λ. Λαυρεντιάδης και Κ. Γριβέας).

Η απόφαση του Δικαστηρίου πάρθηκε με ψήφους 2 υπέρ (μέλη Ζαβιτσιάνος, Οικονόμου) και 1 κατά (πρόεδρος Φραγκάκη) και έκρινε ότι πρέπει να παύσει η ποινική δίωξη επειδή - μετά τις τροποποιήσεις - οι δικηγόροι της εκκαθαρίστριας εταιρείας PQH και το Διοικητικό Συμβούλιο κατέθεσαν εκπρόθεσμα τη μήνυση. Γι’ αυτό το λόγο το Δικαστήριο ζήτησε να διαβιβαστεί η δικογραφία στη Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να διερευνηθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τρόπο που χειρίστηκε η PQH την υπόθεση.

Η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα συνεχιστεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 με κατηγορούμενους τους Άγγελο Φιλιππίδη, Δημήτρη Κοντομηνά, Μάριο Βαρότση και άλλους, μόνο για το αδίκημα της απάτης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά