Logo

Κρήτη: Στον ανακριτή τέσσερις για το σοβαρό τραυματισμό 30χρονου με μαχαίρι σε συμπλοκή



 
 

Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθούν σήμερα Τετάρτη τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε την Τριτη στις Πατέλες Ηρακλείου με θύμα έναν 30χρονο Αφγανό.

Συγκεκριμένα, κατηγορούμενοι ειναι δύο Πακιστανοί – 23 και 20 ετών – και δύο 15χρονες Αφγανές, που αντιμετωπίζουν αδικήματα σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του 30χρονου Αφγανού.

Σύμφωνα με το cretapost.gr,  οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν την Τρίτη  ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις και στη συνέχεια βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

«Έχασε» το νεφρό του ο 30χρονος

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης, ότανη  συναντήθηκαν οι δύο Πακιστανοί και οι δύο ανήλικες με τον 30χρονο σε περιοχή των Πατελών.

Μεταξύ τους φαίνεται ότι είχαν προσωπικές διαφορές και τα αίματα δεν άργησαν ν’ ανάψουν με αποτέλεσμα να βγουν και… μαχαίρια. Από την αιματηρή συμπλοκή τραυματίστηκε σοβαρά ο 30χρονος Αφγανός ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί στο ήπαρ και το δεξί νεφρό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 30χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο. Εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του οι γιατροί αναγκάστηκαν να του αφαιρέσουν το νεφρό.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική σε σοβαρή κατάσταση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-8-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά