Logo

Μύκονος: Φυλάκιση 4 ετών για διοργάνωση corona party στη Φτελιά



 
 

Το αρμόδιο δικαστήριο Σύρου έκρινε ένοχο τον 36χρονο Χ.Π.  για τη διογράγνωση  coprona party με τα 469 άτομα σε βίλα στη Φτελιά της Μυκόνου. 

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο φυλάκιση 4 ετών με αναστολή και ο καταδικασθείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. 

Ο Χ.Π συνοδευόμενος από τον συνήγορο του Κώστα Δοκιμάκη, πέρασε τη Δευτέρα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Σύρου προκειμένου να δικαστεί και να παρουσιάσει στους δικαστές τη δική του εκδοχή για το ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στην πολυτελή κατοικία της Φτελιάς το ξημέρωμα της 20ης Αυγούστου.

Στο επίμαχο πάρτι  συμμετείχε και ένα νεαρό ζευγάρι αλλοδαπών από τη Βενεζουέλα που το έσκασε από το ξενοδοχείο αναφοράς στο νησί των ανέμων σπάζοντας την καραντίνα και συνελήφθη έχοντας πάνω του ναρκωτικά.

Ο 36χρονος υποστήριξε ότι  δεν ήταν ο διοργανωτής του πάρτι και ότι δεν γνώριζε ότι το σπίτι που είχε νοικιάσει σε τρίτο πρόσωπο θα χρησιμοποιούνταν για την εκδήλωση. Κάτι που υποστήριζε και από την πρώτη στιγμή στο protothema.gr μέσω του συνηγόρου του Κώστα Δοκιμάκη.

«To γεγονός ότι ο εντολέας μου ήταν ο εκμεταλλευτής δεν σημαίνει ότι ήταν και ο διοργανωτής του πάρτι». Ωστόσο όπως επισημαίνει ο κ. Δοκιμάκης αυτή η εκδοχή δεν έπεισε το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε ποινή τεσσάρων ετών για την οποία άσκησε έφεση και αφέθη ελεύθερος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-8-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά