Logo

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους και τις καταστροφές στην Καρδίτσα



 
 

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Πέτσας, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης (έρευνας)  για τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ιανός» στην περιφερειακή ενότητα  Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr,  ο κ. Πέτσας ανέθεσε τη  διεξαγωγή της έρευνας  στην αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, Αικατερίνη Λύρα, με την εντολή να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν δυσλειτουργίες και παραλείψεις υπηρεσιών και αξιωματούχων για την πρόληψη και τον περιορισμό των συνεπειών του ακραίου φυσικού φαινομένου που έπληξε την περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας. 

Υπενθυμίζεται, ότι οι νεκροί λόγω της κακοκαιρίας ανέρχονται στους τέσσερις. Μάλιστα, την Πέμπτη εντοπίστηκε και η σορός της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοούνταν εδώ και έξι ημέρες. 

Παράλληλα, η κακοκαιρία «Ιανός» προκάλεσε τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και δρόμους, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-9-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά