Logo

Κρήτη: Δικάζεται η Γαλλίδα που σκότωσε με ψαλίδι τον σύντροφό της



 
 

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου θα καθίσει η 45χρονη Γαλλοαλγερινή η οποία κατηγορείται πως δολοφόνησε τον Ιούλιο του 2019 τον σύντροφό της σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα Ηρακλείου με ένα ψαλίδι.

Το έγκλημα σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2019 στο ξενοδοχείο του Τσούτσουρα όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι που είχε έρθει διακοπές. Ο 56χρονος Γάλλος βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το θύμα έφερε χτυπήματα στο θώρακα κάποια από τα οποία ήταν ιδιαίτερα βαθιά, ενώ είχε υποστεί αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον εαυτό του.

Πάντως, οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν τεταμένες από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στην Κρήτη, ενώ κατανάλωναν συχνά ποσότητες αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι η 45χρονη είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε οδηγηθεί στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Στην απολογία της η 44χρονη ισχυρίστηκε ότι είναι αθώα και πως ο σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε. Στον ισχυρισμό της όμως απάντησε αρνητικά η ιατροδικαστική εξέταση, που αναφέρει ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς τα τραύματα προκλήθηκαν από άλλο άτομο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-11-2020 από directNEWS.gr πηγή:efsyn.gr


Τελευταία Δικαστικά