Logo

Εισαγγελική παρέμβαση για την παρουσία Τσίπρα, Κουτσούμπα και Βαρουφάκη στην επέτειο του Πολυτεχνείου



 
 

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για την συμμετοχή σε εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου των επικεφαλής των κομμάτων της αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη.

Την έρευνα θα διενεργήσουν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί - κατά περίπτωση - τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

Την αναφορά στην Εισαγγελία εναντίον των τριών πολιτικών αρχηγών έκανε ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης.

Αν διαπιστωθούν αδικήματα η δικογραφία θα διαβιβαστεί στη Βουλή αφού έχουν σχέση με πολιτικά πρόσωπα.

ΜέΡΑ25: Σπρώχνουν τη χώρά στον πάτο του νεο-χουντισμού

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε το  ΜέΡΑ25 για την εισαγγελική έρευνα που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας. 

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 αναφέρει:

"Σπρώχνουν την χώρα στον πάτο του νεο-χουντισμού", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΜέΡΑ25, σημειώνοντας: "Η Εισαγγελία καλεί πολιτικούς αρχηγούς «δι’ υπόθεσίν τους». Η χωροφ…η αστυνομία παρεμποδίζει την ελεύθερη κίνηση βουλευτών. Άρματα μάχης παρελαύνουν στην πρόσοψη του Κοινοβουλίου. Η χωροφ…η αστυνομία θα ψάχνει πόρτα-πόρτα εάν οι πολίτες συμμορφώνονται «προς τας υποδείξεις»".

"Είναι σαφές ότι η Δεξιά δεν επανήλθε με σχέδιο να σβήσει για πάντα την περίοδο μετά το ‘15, αλλά την περίοδο μετά το ‘74"",

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-11-2020 από drectNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά