Logo

Στη φυλακή ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη [βίντεο]



 
 

Στη φυλακή οδηγείται ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, που διήρκεσε τρεις ώρες, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή Νάξου και του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ο 20χρονος Αλβανός αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρς του ο εισαγγελέας Νάξου. 

Ο νεαρός έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον 69χρονο επιχειρηματία, καθώς και ότι περιέλουσε το πτώμα με βότκα και του έβαλε φωτιά. 

Όπως μεταδίδει το cyclades24.gr,  ο δικηγόρος της οικογένειας του ξενοδόχου εκτιμά ότι ο νεαρός είχε εξ’ αρχής πρόθεση να σκοτώσει το θύμα. 

Η πλευρά της οικογένειας του ξενοδόχου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο 20χρονος να είχε συνεργό, ο οποίος τον περίμενε σε αυτοκίνητο που είδαν αυτόπτες μάρτυρες, να περνά ξανά και ξανά έξω από το ξενοδοχείο το βράδυ της Πέμπτης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 69χρονου, κατέθεσε το μεσημέρι αίτημα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του εγκλήματος στο ξενοδοχείο της Οίας.

Τι  νυποστηρίζει ο δράστης 

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο νεαρός κατηγορούενος η αιτία του φονικού ήταν ένα χρέος 200 ευρώ από πέρσι..

Ο νεαροός κατηγορούμενος, συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι τα χρήματα ήταν τα μεροκάματα με τα οποία ζούσε την οικογένειά του και ότι βρέθηκε σε πολύ δεινή θέση, και  ότι ο άτυχος ξενοδόχος του επιτέθηκε πρώτος όταν του ζήτησε τα δεδουλευμένα και συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να γίνει το κακό

Ο 20χρονος,, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία,  βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, και η ταυτοποίησή του ως δράστη της δολοφοίας κατέστη δυνατή χάρι στο οπτικό υλικό από τις κάμερες  που είναι στην περιοχή του ξενοδοχείου στην Οία, όπου έγινε το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, μετά την ανεύρεση του απανθρακωμένου πτώματος, σε δωματιάκι δίπλα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου την περασμένη Παρασκευή και αφού οι αστυνομικοί είχαν βρει κηλίδες αίματος έξω από το χώρο, είχαν βάσιμη υπόνοια ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την νεκροτομή που έγινε χτες στον Πειραιά.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά