Logo

Επίθεση στο Περιστέρι: Ελεύθεροι με εγγύηση ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης και ο συγκατηγορούμενός του



 
 

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η καταβολή χρηματικής εγγύησης, αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια που χειρίζεται την επίθεση στο Περιστέρι, ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης (γιος του Γιώργου Λεβεντάκη)  και ο συγκατηγορούμενός του..

Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης για την επίθεση σε έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής σε μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι..

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ για τον Γιάννη Λεβεντάκη και 5 χιλιάδων ευρώ για τον συγκατηγορούμενό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αρνήθηκαν, ενώπιον της ανακρίτριας, την κατηγορία και υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το συμβάν.

Ο Γιάννης Λεβεντάκης, ειδικότερα,  κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στη μάντρα με σκοπό να ανταλλάξει το όχημά του με ένα άλλο και πως δεν γνωρίζει το θύμα. Μάλιστα, επικαλέστηκε και την κατάθεση του ίδιου του θύματος, που δεν τους αναγνώρισε.

Παράλληλα, ορίστηκε εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ στο γιο του εφοπλιστή και 5 χιλιάδων ευρώ στον συγκατηγορούμενο του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά