Logo

Στη φυλακή οι έξι κατηγορούμενοι για την «κατ' οίκον» διανομή κοκαΐνης



 
 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι έξι κατηγορούμενοι στην υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης που εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, μέλη του οποίου φέρονται να παρέδιδαν κατ’ οίκον τα ναρκωτικά σε πρόσωπα από τον χώρο της showbiz και γενικότερα σε πλούσιες περιοχές της Αττικής. 

Οι έξι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια, ενώπιον της οποίας αρνήθηκαν τις βαριές κατηγορίες που τους αποδίδονται, δηλώνοντας, στην πλειονότητά  τους, τοξικομανείς.

Ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται κατά την απολογία του να αρνήθηκε τον ρόλο που του αποδίδεται στη δικογραφία και να κατονόμασε άλλο πρόσωπο, που δεν έχει συλληφθεί, ως επικεφαλής και συντονιστή της ομάδας.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε  πως είναι τοξικοεξαρτημένος και πως διακινούσε ναρκωτικές ουσίες για να μπορεί να εξασφαλίζει τις δόσεις του.

Συγκατηγορούμενες του θεωρούμενου ως αρχηγού της ομάδας διακίνησης είναι η σύζυγος του, η αδελφή της και η πεθερά του, οι οποίες αρνούνται όσα τους αποδίδονται.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των απολογιών η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, διέταξε την προσωρινή κράτηση όλων των κατηγορουμένων, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στη φυλακή. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά