Logo

Υπόθεση Novartis: Ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε επί έξι ώρες στην ανακρίτρια



 
 

Με την κατάθεση του Αντώνη Σαμαρά συνεχίστηκε η δικαστική έρευνα που διενεργεί η ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, για την υπόθεση της Novartis μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την Βουλή σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, που  κατέθετε επί έξι ώρες, κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο δήλωσε:

«Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν τη άθλια σκευωρία. Η δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον το λόγο. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατέθεσε στοιχεία, καθώς κατά την είσοδό του στον Άρειο Πάγο κρατούσε ένα φάκελο, απάντησε: «Κατέθεσα όσα στοιχεία είχα και είπα ό,τι ήξερα ακριβώς για την υπόθεση».

Σημειώνεται, ότι ο κ. Σαμαράς είναι το τρίτο  πολιτικό πρόσωπο που καταθέτει στο πλαίσιο της ανάκρισης μετά τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην υπουργό και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδο. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά