Logo

Προφυλακίστηκε ο καθ΄ομολογία δράστης της δολοφονίας του Γιώργου Γρηγοριάδη - Ντοκουμέντο λίγο πριν το φονικό [βίντεο]



 
 

Τπ δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 47χρονος καθ΄ομολογία δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη έξω από το σπίτι του. 

Την ίδια στιγμή έρχεται στο φως ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο έχουν καταγραφεί οι τελευταίες στιγμές του  Γιώργου Γρηγοριάδη εν ζωή, καθώς, όπως εκτιμάται, οι αγορές του έγιναν λίγα λεπτά πριν από την ώρα που δολοφονήθηκε. 

Ο 47χρονος κατηγορούμενος, ειδικότερα, οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας και πέρασε το κατώφλι του ανακριτή στον οποίο απολογήθηκε για το έγκλημα που ομολογησε ότι διέπραξε.

Κατά την απολογία του φέρεται να υποστήριξε πως θεώρησε ότι το θύμα επιχειρούσε να διαρρήξει το σπίτι του.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και αρμόδιου εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος. 

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Γιώργος Αποστολίδης ανέφερε ότι ο εντολέας του εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει ακόμα πως έφτασε στο έγκλημα.

Ο κατηγορούμενος παρουσίασε στην ανακριτή τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, ισχυριζόμενος ότι ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης αποπειράθηκε να διαρρήξει το σπίτι του και γι’ αυτό έγινε ο καυγάς μεταξύ τους.

«Το θύμα βρίσκονταν μπροστά στην πόρτα του σπιτιού του κατηγορούμενου. Ο κατηγορούμενος συνειδητοποίησε ότι προσπαθεί να του διαρρήξει το σπίτι του. Επήλθε μια λογομαχία η οποία είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει εάν είχε μπει στο σπίτι ή εκείνη την ώρα έμπαινε διότι τον πέτυχε ακριβώς μπροστά στην πόρτα» είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου λίγη ώρα μετά τον απόφαση για την προφυλάκιση του πελάτη του.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν  είχε προηγούμενα με τον Γιώργο Γρηγοριάδη, ενώ επικαλέστηκε το σοκ που επήλθε μετά από αυτό που έκανε και για αυτό δεν παραδόθηκε στην αστυνομία.

«Βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς γινόταν κλείστηκε στο σπίτι του όλες αυτές τις ημέρες. Δεν μίλησε με κανέναν και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβη» λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου και συνεχίζοντας δίνει την εκδοχή του πελάτη του για τη μεταφορά της σορού στο αρδευτικό κανάλι: «Το πρώτο μέλημα ήταν να βοηθήσει στη μεταφορά στο νοσοκομείο γιατί θεωρούσε ότι το θύμα ήταν ακόμα ζωντανό. Όταν κατάλαβε ότι είχε ξεψυχήσει απλά πήγε σε ένα μέρος τελείως τυχαίο και άφησε το σώμα εκεί».

Η μητέρα του 47χρονου κατηγορούμενου κατά την απολογάι της αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση.. Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Παπουτσής αποκάλυψε πως η γυναίκα του είπε ότι «θα προτιμούσε να είναι αυτή ο άνθρωπος που θα ήταν νεκρός ή θα προτιμούσε να είναι στη θέση της μάνας του θύματος».Επίσης, υποστήριξε ότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος. Ανέφερε ακόμη 

 Μάλιστα, όπως είπε ο δικηγόρος της, ο γιος της και δράστης της δολοφονίας απείλησε να τη σκοτώσει αν μιλούσε και τη διαβεβαίωσε ότι θα πήγαινε το θύμα στο νοσοκομείο.

>

ΑΝΑΡΤΗΙΘΗΚΕ 23-12-2020 από directNEWS.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23/12/20 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά