Logo

Υπόθεση Novartis: Κατέθεσε ως μάρτυρας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος



 
 

Κατέθεσε σήμερα Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος για την υπόθεση της Novartis με παραπεμπόμενο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Μετά την κατάθεσή του που διήρκησε τρεις ώρες ο Δ. Αβραμόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Η σκευωρία κατέρρευσε. Τώρα έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη. Εκείνο που απομένει είναι να αποκαλυφθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί. Και βεβαίως να βγουν οι κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες.

Ήρθε η ώρα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Έχω πει χαρακτηριστικά ότι η εκδίκηση δεν είναι Δικαιοσύνη. Η τιμωρία όμως είναι και τούτο γιατί. Για να μην ξανασυμβεί στην Ελλάδα, στην ελληνική δημοκρατία αυτό το κακό. Η Ελλάδα έχει μια Δικαιοσύνη που λειτουργεί, είναι μια δημοκρατία που λειτουργεί πλήρως. Κι εδώ ακριβώς είναι που πρέπει να προστατεύονται οι πάντες. Πρώτα απ’ όλα οι πολίτες αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί.

Η σκευωρία αυτή πρέπει να είναι η πρώτη και η τελευταία στην ελληνική ιστορία».

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 θα προσέλθει να καταθέσει για την ίδια υπόθεση ο πρώην υπουργός Οικονομικών και διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά