Logo

Novartis: Την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεχιστεί η κατάθεση του αντεισαγγελέα Α.Π. Ι. Αγγελή



 
 

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής ξεκίνησε την Παρασκευή να καταθέτει   στην αρεοπαγίτη ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου που διενεργεί την κύρια ανάκριση για την υπόθεση της Novartis, μετά την άσκηση από την Βουλή ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η κατάθεσή του διεκόπη αργά το βράδυ και θα συνεχιστεί  την επόμενη Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

Ο κ.Αγγελής ο οποίος υπήρξε επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς για διάστημα τριών μηνών έχει καταγγείλει μεταξύ άλλων, πως υπήρξε σχέδιο προκειμένου να οδηγηθούν στη φυλακή για το σκάνδαλο της Novartis κορυφαία πολιτικά πρόσωπα όπως ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Επίσης, έχει αναφερθεί  στον ρόλο του «Ρασπούτιν» χωρίς να πει ονομαστικά ποιος κρυβόταν πίσω από το συγκεκριμένο προσωνύμιο. Ωστόσο είχε υποστηρίξει πως πρόκειται για στέλεχος της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ήταν «πανταχού παρών στο χώρο της Εισαγγελίας Διαφθοράς».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την  ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021  αναμένεται να καταθέσει στην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο τέως υπουργός Υγείας και νυν υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά